Ukrywanie obiektów

Nie chcesz już utrzymywać danej domeny? Nie korzystasz w tej chwili z profilu danych do rejestracji domen? Nie interesują cię już negocjacje kupna, które prowadziłeś kiedyś? Teraz możesz ukryć obiekty znajdujące się na liście, bez ich fizycznego usuwania.

ukrywanie

Ukryte obiekty znajdują się w specjalnej zakładce „Ukryte”. Dopóki nie wybierzesz tej zakładki, nie są one prezentowane na liście ani w innych miejscach – na przykład, jeśli ukryjesz domenę, nie będzie ona pokazywana na liście domen do odnowienia, ani nie otrzymasz powiadomień o tym że wkrótce wygaśnie. Wszystkie obiekty, które ukryłeś, możesz w każdej chwili przywrócić z powrotem na główną listę.